Örnviks Stugblogg

Örnviks Stugblogg

Om bloggen

Denna blogg är skapad för Örnviks Stugförening. Här kan alla medlemmar skriva det mesta som händer uppe i Örnvik. Det kan vara om fisket, jakten, svampar, bär, naturen eller skoter- och båtfärderna. Det är bara fantasin som begränsar.

Karta>>

En ny vårvinter

AllmäntPosted by Kjell Lundqvist Thu, March 08, 2012 21:58:06
I Jävrebodarna finns en moder som är en av denna bloggs stora favorit. En av hennes söner är denna helg tillsammans med sin familj uppe i Örnvik för att inandas frisk luft och för att dra lite rödingar. Fiskelyckan har varit sådär men slutade på ett 20-tal tjggelvasrödingar i varierande storlek. Isen är dock inte den bästa så det gäller se sig för så man inte hamnar i flövattne. Det är ingen kärnis precis så borren skär snabbt genom den porösa isen.

Efter en dag ute på isen i blås och snö så är det skönt få en god middag med gott vin i goda vänners sällskap. Kvällen avslutas så med några omgångar av sällskapspelet Sequence. Tom verkar i spelets iver ha glömt att hans Summit 800 skar när vi kom tillbaks till stugan och står nu parkerad på släpen för transport till farbror skoterdoktorn. Nu är det snart läggdags för uppladdning inför morgondagens äventyr.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Tom Tue, March 13, 2012 12:01:18

Skoterdoktorn är kontaktad, så kanske den är kryare nästa gång det är fiske,mat och andra trevligheter i Örnvik