Örnviks Stugblogg

Örnviks Stugblogg

Om bloggen

Denna blogg är skapad för Örnviks Stugförening. Här kan alla medlemmar skriva det mesta som händer uppe i Örnvik. Det kan vara om fisket, jakten, svampar, bär, naturen eller skoter- och båtfärderna. Det är bara fantasin som begränsar.

Karta>>

Äntligen, Äntligen!

FiskePosted by Kjell Lundqvist Mon, August 09, 2010 21:55:04

Hade precis lämnat Örnvik då det pep i min mobil. "Äntligen, Äntligen" stod det i MMS:et från Åsa och Tom. Bilden var en grann öring på 3.3 kg som dom dragit upp mellan Paktesuolo och Nissunasuolo.

Dom stora finns alltså där nere i Tjeggelvas djup. Hade riktigt gett upp hoppet efter gårdagens trolling och det sparsamma utslagen av fisk på ekolodet. Känns lite sorgset att inte fått vara med när spörullen började låta Bssssssssss... men får glädja mig över Åsa, Tom, Simon och Antons fångst. Det var faktiskt pojkarna som styrde båten och bestämde rutten.

Öringen högg på en löja som satts fast i ett jigghuvud. Denna satt i en Wiggler djupparavan som går ner till c:a 15-20 m. Härligt fiskat av våra grannar..

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Maria Sundqvist Wed, August 11, 2010 17:11:17

Grattis Grattis Tom.
Bra fiskat av er .
Kul att få se en stor i båten och inte bara på ekolodets utslag!

Posted by Gertrud Davidsson Tue, August 10, 2010 09:10:13

Grattis till den fina fisken!

Jag hoppas att det finns fler. Synd Kjell att du inte fick vara med, men du måste väl åka upp senare och försöka.smiley