Örnviks Stugblogg

Örnviks Stugblogg

Om bloggen

Denna blogg är skapad för Örnviks Stugförening. Här kan alla medlemmar skriva det mesta som händer uppe i Örnvik. Det kan vara om fisket, jakten, svampar, bär, naturen eller skoter- och båtfärderna. Det är bara fantasin som begränsar.

Karta>>

Långt från Japan och Kadaffi

AllmäntPosted by Kjell Lundqvist Sat, March 19, 2011 19:02:40

En dag på Tjeggelvas med mycket borrande och en fångst av drygt 4,5 kg röding. Vädret har bestått av sol, bläst och några lätta snöbyar. Någon minusgrad och en fin is. Dock verkar det komma upp lite vatten i dubbelisen som kan ställa till om det blir mildare.

Det är dock fantastisk kunna sitta på isen, andas frisk luft och ladda "batterierna". Tankarna går givetvis till alla i Japans naturkatatrof och alla i Libyen som kämpar mot folkmördaren Kadaffi. Vi känner oss tacksamma att få leva på fast grund och i ett land med frihet och inget förtryck. Samtidigt få uppleva den fantastiska tiden under den svenska fjällvärldens vårvintertid.

Strax blir det "Örnviks plakstek" som kommer att sköljas ner med ett gott rödvin. I morrn ska vi försöka lura upp fler rödingar från Tjeggelvas djup.

  • Comments(0)//blogg.tjeggelvas.se/#post70