Örnviks Stugblogg

Örnviks Stugblogg

Om bloggen

Denna blogg är skapad för Örnviks Stugförening. Här kan alla medlemmar skriva det mesta som händer uppe i Örnvik. Det kan vara om fisket, jakten, svampar, bär, naturen eller skoter- och båtfärderna. Det är bara fantasin som begränsar.

Karta>>

Stulna parkeringsplater

AllmäntPosted by Kjell Lundqvist Sat, February 27, 2010 00:11:22

Skönt komma in i värmen i stugan, ta sig en whiskypinne och bara vara. Det snöar lätt ute och temperaturen visar -12 grader.

När vi kom upp möttes vi av att våra parkeringsplatser var upptagna av två stora bussar. På en ena stod det Heab Stängsel medan den andra saknade dekalering. Märkligt hur folk ändå kan vara. Bara ställa sig på en parkeringsplats som ägs av oss. Ska i morrn kolla upp regnumren på bilarna och skicka en dyra parkeringsfakturor till dess ägare. Som tur kommer inte Birger upp i helgen så vi kunde ställa oss på deras plats.

Väderprognosen för morgondagen lovar sol med en temperatur på -18 grader. Fiskekalendern visas att fisken är på hugget. Det ser alltså kanske ljust ut för fisket medan det ser mörkt ut för fisken. Jag hoppas jag har rätt...

  • Comments(2)//blogg.tjeggelvas.se/#post29